Új helyszínen az All Nations LC tavaszi gálája

Az utóbbi években a Duna Palota fogadta be az All Nations Lions Club tavaszi tradicionális gála koncertjét. Sajnos a Palota megérett a megújulásra és így felújítás miatt bezárt. A pandémia miatt a klub két koncertje is elmaradt. Most újult erővel álltak neki a 2022-es tavaszi adománygyűjtő kulturális esemény megszervezésének.

Az első kihívás egy megfelelő helyszín megtalálása volt. Kökény Mihály régióelnök közvetítésével sikeres együttműködési megállapodást hoztak tető alá az Óbudai Társaskörrel. Ezúton is szeretnénk megköszönni Vass Lajosnak, az Óbudai Társaskör vezetőjének és munkatársainak a segítő hozzáállást a szerveződő eseményhez.

Nektek pedig szeretnénk felhívni a figyelmeteket az Óbudai Társaskör színvonalas programjaira, amit mind a Facebook oldalukon, mind pedig a honlapjukon figyelemmel lehet kísérni.

https://www.facebook.com/obudaitarsaskor

https://www.obudaitarsaskor.hu

Az All Nations gálakoncert időpontjáról és programjáról később adunk tájékoztatást. Szeretettel várjuk Lions barátainkat és családtagjaikat! 


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba